gameguard hatası
-
-
-
menefure schrieb:
bugun akşamdan beri GF serverlerında gameguard hatası alıyorum.oyunu ve botu yeniden kurdum ama devam ediyor.benden başka hata alan var mı ?
Bende gameguard hatası almaktan oynayamıyorum.
Kasıyor ve gameguard hatası veriyor.
Pc asus yeniden formatladım sıfırladım yine aynı her şeyi yeniden yüklememe rağmen yine gameguard hatası alıyorum.
Sanırım internet hızımdan kaynaklanıyor ya da cpu dicem ama cpum herzamanki gibi aynı neden 2 gündür böyle yapıyor anlamadım. -
-
-
-
-
-
-
RedCliff schrieb:
muhtemelen bi programdan falan etkileniyor dostum. sisteminde anti virüs yazılımı yüklümü.
yada başlat menüsü çubuğunda sağ alt bölümde farklı bir programlar var mı ? harici olarak.
İstersen özelden team adresini gönder kontrol ederim
özelden yazıyorum kardeşim. -
-
-
@Gabbertj Eger cözümü bulamadiysaniz ilk önce metin 2 dosyasindan gameguard dosyasini sil, m2bobu da sil daha sonra metin 2 yi manuel olarak patcher dan calistir ve oyuna gir karakterine ulastiginda oyunu kapatabilirsin m2bobu tekrar indir ve .bin dosyasini sec bu sekilde hallolur.
-
UgurBey schrieb:
@Gabbertj Eger cözümü bulamadiysaniz ilk önce metin 2 dosyasindan gameguard dosyasini sil, m2bobu da sil daha sonra metin 2 yi manuel olarak patcher dan calistir ve oyuna gir karakterine ulastiginda oyunu kapatabilirsin m2bobu tekrar indir ve .bin dosyasini sec bu sekilde hallolur.
Çözümü buldum ama böyle yapmadım tek sıkıntım windows update imiş ve onu da yaparken sıkıntı çekiyordum formatladım usb ile düzeldi.
Bu arada ban yemişim
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
-
Reddit 0