merhaba arkadaşlar bu yaz tekrar m2bob'a dönmeye karar verdim. sadece bu iş için kullanacağım bir pc topluyorum şöyle bir liste yaptım. daha çok verimlilik için neleri değiştirebilirim. teşekkürler.
ekran kartını çıkar işlemciyi yükselt 2600x yap, 50-100tllik bir ekran kartı al işini görür.
hocam m2bob işinden ayrı olarak bu pcde ara sıra oyun oynamayı düşünüyorum. ekran kartını çıkarmadan 2600x alsam sistem boştayken en fazla kaç client açabilirim?
hocam m2bob işinden ayrı olarak bu pcde ara sıra oyun oynamayı düşünüyorum. ekran kartını çıkarmadan 2600x alsam sistem boştayken en fazla kaç client açabilirim?
8gb ram ile win10 da 15 diye düşünüyorum benim 2. pc 2600x 8gb ram var 12client açınca 6.5-7gb arası ram kullanıyor.
Bu ne böyle 6bin tl, ben bot için şöyle bir sistem topladım
Ryzen 5 2600x
8GB 2666MHZ RAM
MSİ B350 PC MATE Anakart
HD3450 Ekran kartı
Crosair kasa+ 600W 80+plus güç kaynağı
SSD ve monitör bende vardı
Toplam: 2725TL tuttu. Senin sistem bot için hiç uygun değil.
Dieser Beitrag wurde bereits 2 mal editiert, zuletzt von „taylor66“ ()
8gb ram ile win10 da 15 diye düşünüyorum benim 2. pc 2600x 8gb ram var 12client açınca 6.5-7gb arası ram kullanıyor.
şimdilik 2. ramı alacak bütçem yok. 8gb alacağım ilk çektiğim parada ikinci ramı de takarım artık.
ben aldığım randımana bakarım 3bin kazandırıyormu sana o bilgisayarın aylık
Kazandırmasa alırmıyım sence ?
aslında bu sistem desktop olsa hem daha ucuz olur hem de daha verimli çalışır fakat siz taşınabilir istiyorsunuz sanırım.
1 bilgisayar için max 18 client yeterli buda fazlasıyla karşıladı beklentimi tek bu değil sistemim
arkadaşlar sistemi topladım sonunda. birkaç güne işbaşı yapacağım fakat eskiden kazandığım kadar kazanır mıyım bilmiyorum. forumda da taktik paylaşıldığı anda banlanıyor doğal olarak. elinizdeki çok önemli olmayan güzel taktikleri özelden yazar mısınız? şimdiden teşekkürler.