Ezel1234 schrieb:
Botu geçen sene yüksek lwl hesap kasmak için kullanmıştım bu senede hesaplarımı yükseltmek için kullacağım pc başında sürekli aktıfım pc basında olmadıgım an botla hesabı kasmıyorum oyuncu geldiğinde botu durdur secenegını kullanarak ss vermemeye çalısıyorum nadır yerlerde.yüksek lwl ıtemlı hesaplarda kullanmak istiyorum kendı kontrolumde pc başından ayrılmadan sizce sistem otomatık ban atıyormu daha dogrusu yuksek lwl hesaplarda kullanıp herhangibir ss verme olayı yaşamadan hesabımın banlanabılırmı şuan mevcut güncellemede bobu sağlıkla kullanabilirmiyim sadece lwl kasmak için kullanacağım. olaki ban yeme durumunda dıyelımkı yedi ıp ye baglı tum hesaplarmı ban yer yoksa sadece o hesapmı ?
Sistem senin loglarını tutuyor zaten incelemeye alındığında kaçış şansın yok. Önce takibe alırlar baktın şirket büyüyor sonra senin karakterlerini kapatırlar aynı Ip üzerindeki. Ayrıca ban yedin sonra tekrar aynı Ip den karakter açarsan onlar da takip ediliyor. Bir süre sonra bot kullanımı varsa onları da kapatıyorlar. Ip ban bu şekilde işliyor. Kısaca IP ban yediğinde o IP üzerinde açtığın bütün karakterlerini süresiz olarak kapatırlar.