[TR]Rohan2-Gondor
-
-
24ahmet24 schrieb:
Arkadaşlar bildiğiniz üzere m2bob Rohan2 üzerinde fixli. 5 Ekimde açılacak sunucusu için 5 premium hesaba ihtiyacımız var.
Pre: 24ahmet24
Başlığı açarken site linki,kayıt linki ve dowland linkinide eklemelisin.
Server:rohan2.global/web/index
Register:rohan2.global/web/register
Dowland:rohan2.global/web/download
They got one server,they will launch second server in same client. @Slait
Premium:Sharla -
-
This server already works with the newest M2Bob Version (only captcha manually)
Translated by NCT ;
Bu sunucu zaten en yeni M2Bob Sürümüyle çalışır durumdadır (sadece doğrulama kodu elle girilmesi gerekmektedir)
If you want to support the work of us, please renew/activate your uploaded.net premium account with the following link:
>>> ul.to/ref/13987238 <<<
Dieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von „NCT“ ()
-
-
-
M2bob doesnt work , when i press start farmbot game kicks me and i cant log in again (bot cant too ) , pls fix this only wallhack working not anymore.
premium : serkanumit
@Slait @KIZILPENCEDieser Beitrag wurde bereits 3 mal editiert, zuletzt von „serkan_88“ ()
-
-
-
We will look at it and fix it in the next days
Not more users needed. Please stop spamming here!
Thank you.
Translated by NCT ;
Sunucuya bakılıp kontrol edildikten sonra önümüzdeki günlerde fixleme işlemi yapabileceğiz
Başka premium kullanıcya ihtiyaç yok. Lütfen konu altında daha fazla spama sebebiyet vermeyiniz!
Teşekkür ederim.
If you want to support the work of us, please renew/activate your uploaded.net premium account with the following link:
>>> ul.to/ref/13987238 <<<
Dieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „NCT“ ()
-
-
serkan_88 schrieb:
Güncelleme geldi hala çalışmıyor bune
Yeni güncelleme gelmiştir test edip geri bildirimlerde bulunabilirsiniz -
-
-
kabil5775 schrieb:
Rohan2 gondor sunucusunda balık botu çalışmıyor ilgilenir misiniz
Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz.
Kontrol edilip gerekli bilgiler konu altından verilecektir. -
-
m2bob u çalıştırıyorum karakteri başlat diyorum karaktere giremeden öylece bekliyor elle girmeye çalıştığımda ise sunucya bağlanacaksınız... diye bekliyor m2bob oyuna otomatik giremiyor yardım
EDİT : El ile girebiliyorum gayet güzel oynuyabiliyorum bot giremiyor. oyundan atıncaDieser Beitrag wurde bereits 1 mal editiert, zuletzt von „efe008“ ()
-
@efe008 svside oldugu için oyun attıgında bobdan client bilgilerini sıfırlıcaksın öyle giriceksin unu sürekli olarak tekrarlıcaksın kardeşim. İyi oyunlar
-
@osan2929 @NTC bundan önce böyle birşey yoktu 9 gündür sorunsuz çalışıyordu swside kırma şansı yok mu
-
@efe008 bu gibi durumlarda bob un calıstıgına dua etmen yeter bence
-
Teilen
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
-
Reddit 0
-