METODA YANG RELATIV NOUA,MERITA INCERCAT

   METODA YANG RELATIV NOUA,MERITA INCERCAT

   Salut,pentru cei care au nevoie de ceva yang in plus,la nivel mic,puteti incerca sa faceti inele de logodna .Se vand in jur de 10kk bucata,si se face unul in jur de 20 de minute maxim.

   Pasul 1: cont nivel 25,luam misiunea de la Femeia batrana
   Pasul 2:setarea locatiilor(ESTE NECESARA O SINGURA DATA) VOM FOLOSI SHORTCUT-UL DE LA M2BOB
   in pyungmoo(albastri),avem o singura locatie cu Jin-He:imgur.com/a/HRG3rmF

   in joan(galbeni) ,avem doua locatii cu Jin-He:imgur.com/a/wznHJ8g
   Salvam locatii respective,vom avea 3 shortcut-uri.
   Pasul 3:
   Vom intra pe 8 ch-uri pe fiecare harta(fara ch 1,deobicei e lag),map 1 blue rezulta 8 ucideri,map 1 galbeni rezulta 16 ucideri=24 ucideri
   Incepem cu map 1 blue,continuam cu map 1 galbeni.
   Pasul 4:dupa ce am terminat cele 24 de ucideri,ne intoarcem in locatia map 1 blue cu shortcut-ul,UNDE Jin-He este din nou spawnat.Vom continua cu inca 6 ucideri,pe cele 6 ch-uri dorite de noi.
   Pasul 5: Ne luam verighetuta de la babuta :))
   :) :thumbup: :thumbsup: SPER SA VA FIE DE FOLOS.

   EDIT:Daca chestia asta ar fi automatizata,adica merge intr-ul fel cu ajutorul Quest bot-ului,cred,ar fi super fain,doar ca toata lumea ar incerca metoda asta si n-ar mai fi Jin-He asa usor de omorat :))

   Post was edited 1 time, last by “mrmuscle” ().

   deci revin . Eu nu vad profitul asa exagerat la yabby mai presus sta tot alchimia , am bagat 800kk pe 2 caractere sa fac undita de carbon + carte pescuit si ieri cu un bot cam 3 yabby si 20 kei kelpy cam in 5 ore + de ala a stat cam mult si poat risca sa iau ban si sa dus ..... deci nu vad profitul cred ca peste 20 de zile cand incepe sa se duca unditele vine si profitul :) :) daca pana atunci nu iau ban .