Metin2ro Tara Romaneasca Server inchis la conectare cu contul care este deja creat si folosit pe acel server

   Metin2ro Tara Romaneasca Server inchis la conectare cu contul care este deja creat si folosit pe acel server

   Buna seara vin si eu cu o mica,mare problema,am conturi creeate de foarte mult timp level +30/40/100+ pe Tara Romaneasca (fostul Orion)toate bune si frumoase fara M2Bob ma pot conecta pe conturi sa ma joc sa fac ce am nevoie dar problema vine deja cand vreau sa ma conectez pe Tara Romanesca cu M2Bob acolo primesc mesajul "Server Inchis" "Alege Alt Server" whaaat?
   Eu nu vreau sa creez alt cont/caracter..vreau doar sa ma conectez pe cont...atata tot..sa imi pot face treaba linistit..contul de M2Bob da este Premium..
   Vreo idee sau o solutie cum as putea sa ma conectez pe acele conturi??Tin sa mentionez ca nu vreau sa creez alt cont/caracter doar sa ma conectez pe caracterele/conturiile care sunt deja in folosiinta pe acel server (Tara Romaneasca).
   Las jos 2 screen poate ajuta la ceva...
   Multumesc.
   Images
   • eroare.png

    10.29 kB, 918×502, viewed 10 times
   • eroare 2.png

    126.88 kB, 918×502, viewed 10 times
   Salut!

   Ti-am raspuns la intreba prin mesaj privat.
   Desigur, nu esti singurul care intampina aceasta problema: Toti dintre voi care nu sunt in stare sa isi introduca datele corect in bot au aceeasi problema.

   Aceasta nu este o problema de la bot, ci o eroare de la metin, care iti spune ca nu toate datele introduse sunt corecte.
   Mai mult ti-am scris in privat!

   .pain!