Marcek1 Beginner

  • Member since Dec 11th 2017
Last Activity
, Thread “[PL]Temeris s2”
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [PL]Temeris s2.

    Post
    @Slait Bro, every new account got mount for 5h :)
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [PL]Temeris s2.

    Post
    @Slait When i activate mount mode and start farmbot,character is using mount but farmbot doesnt works, character is not moving. No diffrence its mount mode or horse mode, i can give u teamviewer and u can check
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [PL]Temeris s2.

    Post
    @Slait okey, its useless anyway, --> check farmbot on mount/hourse --> doesnt work, its most usefull thing Farmbot When i start farmbot at one point, after 2 min when i minimalize and max its on the second point of map bugged
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [PL]Temeris s2.

    Post
    try to USE : FARMBOT on mount or hourse, its bugged- dont works WAITHACK --> kick after 10 sec @Slait
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Posted a new thread: S2.Temeris.pl

    Thread
    S2.Temeris.pl id premium Marcek1 Farmbot on house,mount doesnt work, WH kicks all the time, [PL]Temeris s2 there many users
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [PL]Temeris s2.

    Post
    Id Marcek1
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Posted a new thread: MOUNT BUG

    Thread
    LIke in the tittle When i use farmbot, i got mount, no diffrence its mount or horse its bugging, its like moving around only and bugs Temeris s2 server i have teamviewier so u can check
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [RO]Origins2.global.

    Post
    Quote from Slait: “Its working again with the new Update now :)” what about kicks?? @Slait
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [RO]Origins2.global.

    Post
    still kicks everytime i teleport ..
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Liked Enzix’s post in the thread [RO]Origins2.global.

    Like (Post)
    They just patched it right now .... T_T again . @Slait
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Liked Slait’s post in the thread [RO]Origins2.global.

    Like (Post)
    What now? How is it crashing? Just by changing a map or is it random? If random it might be caused by the client because its a pserver...
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [RO]Origins2.global.

    Post
    Quote from hammer14: “gyazo.com/60a2be155f004d9f932817a650b52f18 thats whats happening to me on this server” dont use searchbot? Its only works on global servers...
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [RO]Origins2.global.

    Post
    Quote from Slait: “Right now its working with the newest M2Bob Version...come on you have to patch both and then test. And only if it doesnt work then you can write it. And also then its enough if ONE person writes it.” I thought u re working on…
  • User Avatar

    Marcek1 -

    Replied to the thread [RO]Origins2.global.

    Post
    @Slait Its working but crashing everytime i "change CH, Switch map, Go to dungeon, go to jinno " etc its why all i can do on m2bob premium is farmbot on stones, i cant do dungs, coz it kicks and we lost entries its not crashing at normal client…